Bindweefsel Massage

Cursus - Bindweefsel Massage

Cursus – Bindweefsel Massage

Een bindweefselmassage lost problemen op met betrekking tot het zenuwstelsel. Wil jij deze techniek toevoegen aan je massagevaardigheden? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou.

Bindweefsel verbindt ons hele lichaam met elkaar. In het Engels heet het dan ook ‘connective tissue’. Het bindweefsel is de geleide laag van ons zenuwstelsel. Wanneer deze laag verhard is, werkt hij minder goed.

Prikkels van en naar de hersenen komen niet allemaal aan waardoor (onder andere) de spieren, organen en de huid minder goed functioneren en klachten kunnen veroorzaken. Middels bindweefselmassage kun je deze laag weer soepel maken en zullen de functies van het zenuwstelsel verbeteren.

Tijdens de cursus leer je de grepen van deze techniek en wordt er praktisch veel geoefend. Je gaat de bindweefselzones op een rug ‘lezen’ en ontdekt wat iedere zone inhoudt. Daarnaast leer je wat vaak voorkomende problemen of klachten zijn en hoe deze te behandelen met de juiste techniek.

Alle cursussen, workshops en nog veel meer technieken kan ik je leren in een privé setting, in mijn eigen massagepraktijk (met 2 behandelkamers) of op jouw bedrijfslocatie.

Voorbeelden zijn cupping, cosmetische bindweefsel massage, Dorn methode, massage volgens Breuss, hoofdpijnmassage, bamboemassage en massage bij fibromyalgie.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken

Informatie over deze cursus:

Tijdens deze 4-daagse cursus bindweefsel massage leer je alle grepen van de bindweefselmassage en je leert kijken naar de bindweefselzones en z’n toepassingen.

Cursus: Bindweefsel Massage

Datum: Vrij. 21 & 28 juni. en vrij. 5 & 12 juli 2019.

Tijd: 10.00 tot ± 16.00 uur
Deze opleiding is KTNO geaccrediteerd

Locatie: de Vlasfabriek, Overschieseweg 10a, Rotterdam
Parkeren:  Gratis parkeren 7 dagen per week

Kosten: € 475,- * voor 4 dagen  (excl. lunch, wel koffie en thee)**

Trainer: Marian Huisman – CRKBO en KTNO geaccrediteerd docent

Groepsgrootte: Maximaal 4 cursisten

* Excl. B.T.W. (21%)
** lunch mogelijkheden zijn aanwezig in de omgeving

Je kunt direct inschrijven, mocht je toch nog een vraag hebben? Gebruik dan het contactformulier.

Cursus – Bindweefsel Massage

Website build by - De Digitale KlusjesMan - DDKM.nl - Rotterdam